Paraisten kaupungin itsenäisyyspäivän tervehdys 2021

Voit katsoa Paraisten kaupungin itsenäisyyspäiväohjelmaa itsenäisyyspäivänä verkossa klo 9.00 alkaen. Ohjelman löydät tältä itsenäisyyspäivällä.

  • Paraisten kaupungin itsenäisyyspäivän puheen pitää kaupunginvaltuuston puheenjohtaja, kansanedustaja Sandra Bergqvist.  
  • Muu ohjelma koostuu muun muassa Ella Pohjanheimon haastattelusta ja musiikista. Pohjanheimo on hiljattain julkaissut Puolukkavarvas-levyn, jolla on hänen säveltämiään lauluja lapsille. Pernilla Bergmanin ja Johan Nordströmin muodostama Tailsway, joka sekin on vastikään julkaissut levyn, esittäytyy ja esittelee musiikkiaan.
  • Lähetyksen aikana saamme myös tavata Villa Furuvikin omistajan Juha Bäckmandin, joka kertoo Harry Henrikssonin maalaamasta, Paraisten keskustaa kuvaavasta taulusta. Taulu on ollut Furuvikissä, mutta se lahjoitetaan nyt Paraisten kaupungille.  
  • Lisäksi kulttuuri- ja liikuntalautakunnan puheenjohtaja Jan Eriksson luovuttaa kulttuuri- ja kotiseutupalkinnot sekä urheilustipendit ja “Vuoden urheilijalupaus” -stipendin. 

Ohjelma on katsottavissa koko joulukuun ajan. 

Paraisten Kaupungin Itsenäisyyspäivän tervehdys 2023 Segerströmin joulukuusentähti ⭐️ Paraisten amatööriorkesteri